Οριστικά χωρίς τους Φραν Γέστε και Λιούμπομιρ Φέισα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία του φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, που έχουν προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο κόντρα σε Μπρέντα και Χέρενφεν. Ο Βάσκος αισθάνθηκε ενοχλήσεις, ενώ ο Σέρβος κρίνεται ακόμη ανέτοιμος.


Σε ό,τι αφορά τον Βάσκο μεσοεπιθετικό, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής, απόρροια του ρυθμού, που είχε ανεβάσει στις τελευταίες προπονήσεις και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεώρησε σκόπιμο να μην ρισκάρει την χρησιμοποίησή του. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η παρθενική εμφάνιση του Βάσκου μεσοεπιθειτκού προβλέπεται να γίνει στο Καραϊσκάκη, ενώπιον των οπαδών της νέας του ομάδας στο πρώτο φιλικό των «ερυθρόλευκων» επί ελληνικού εδάφους με τη Γουέστ Μπρόμγουϊτς στις 4 Αυγούστου.

πηγή gazzetta.gr
 
Σε ό,τι αφορά τον Φέισα, ο Σέρβος νεοαποκτηθείς μέσος κρίθηκε ανέτοιμος από την τεχνική ηγεσία, αφού δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και  αυτός προβλέπεται να πραγματοποιήσει το «ντεμπούτο» του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Γουέστ Μπρόμγουιτς.