Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τα πέταξε για Μπάρτσα & Ρεάλ η Λαρίσα! (ΦΩΤΟ)

Με μία άκρως αισθησιακή φωτογράφηση για το περιοδικό "Interviu" έκανε η Λαρίσα Ρικέλμε! Η Λατίνα σταρ πέταξε τα ρούχα της, ποζάροντας μόνο με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες είχαν τα ονόματα των δύο σταρ, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η μούσα του Μουντιάλ 2010 απάντησε και σε ερωτήσεις και μάλιστα εμφανίσθηκε πολύ... ερωτευμένη με τον προπονητή των "μπλαουγκράνα", Πεπ Γκουαρντιόλα. Επίσης, τόνισε πως ο Σεσκ Φάμπρεγας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών, είναι πολύ όμορφος!
Διαβάστε τις δηλώσεις της:

Για το ποια ομάδα εκτιμά ότι θα πάρει το Σούπερ Καπ: "Είναι δύο σπουδαίοι σύλλογοι αν και η Μπαρτσελόνα προέρχεται από μία σούπερ σεζόν και οι παίκτες της καταθέτουν στο γήπεδο την ψυχή τους".

Για το ποιον προτιμάει εκ των Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γουαρντιόλα: "Ο Γουαρντιόλα είναι πιο σέξι από τον Μουρίνιο!".

Για το δίλημμα μεταξύ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν μπορώ να διαλέξω, και οι δύο έχουν πολύ καλή τεχνική...".

Για την εξωτερική τους εμφάνιση: "Ο πρώτος είναι ένα γλυκό παιδί και ο δεύτερος ένας μελαχρινός άνδρας. Ο καθένας έχει τη γοητεία και το σεξ απίλ του".

Για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο: "Αν ακούσω την καρδιά μου θα πω την Εθνική Παραγουάης".

Για τη ιδανική ομάδα: "Αν μου ζητήσετε να φτιάξω την ιδανική ομάδα θα έβαζα μέσα τους Κασίγιας, Κακά, Πικέ, τον συμπατριώτη μου Νέλσον Βαλντές, τον όμορφο Σεσκ Φάμπρεγας, τον Βίγια. Και προπόνητη τον πολύ έξυπνο Γουαρδιόλα".


πηγή sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου