Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Γυρίζει στην Ελλάδα ο Πλεσί

Οι πράσινοι προσπαθούν σε πρώτο πλάνο να απαλλαγούν από κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νταμιέν Πλεσί, όπως και ο Μελίσσης, ο οποίος αμείβεται με 400.000 ευρώ το χρόνο και στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο.


Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στην Αγγλία και την Λέστερ με σκοπό να δοκιμαστεί, όμως ο Σβεν Γκόραν Έρικσον δεν διέκρινε κάτι το ξεχωριστό στον νεαρό Γάλλο και θα τον στείλει πίσω στην Ελλάδα.

Ήδη οι πράσινοι ψάχνουν να βρουν ομάδα για να τον δώσουν έστω με τη μορφή δανεισμού, όμως το συμβόλαιο του είναι ένα αξεπέραστο εμπόδιο.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Χρήστος Μελίσσης ο οποίος κάνει μόνος του προπόνηση στην Παιανία. Ο 28χρονος άσος ζήτησε να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Κλείνοντας να πούμε πως ο Ισπανός επιθετικός Τοτσέ, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα του επαναληπτικού με την Οντένσε, μιας και ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. 

πηγή sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου