Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Νέα πρόταση για Βιεϊρίνια

Το… όχι του ΠΑΟΚ στην Μπλάκμπερν για την παραχώρηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, φαίνεται πως πείσμωσε τους Άγγλους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τον Πορτογάλο, μετά και την μεγάλη του εμφάνιση στον αγώνα με την Βαλερέγκα. Έτσι λοιπόν, δύο εβδομάδες μετά το πρώτο όχι, ο «δικέφαλος» δέχθηκε νέα κρούση από τα «ρόδα», η οποία… αγγίζει πλέον τις απαιτήσεις του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Το ποσό, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο άνθρωποι της διοίκησης του «δικεφάλου», βρίσκονται πλέον σε δίλλημα, αναφορικά με το αν θα συναινέσουν στην μετακίνηση του παίκτη ή όχι. Αυτό, επειδή οι διαπραγματεύσεις με τους νέους επενδυτές βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, με την πλευρά του Φλωρίδη να μην δείχνει την πρόθεση να παραχωρήσει τον 25χρονο άσο, αλλά να επενδύσει στον σύλλογο, με την απόκτηση και άλλων ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα τον κάνουν ακόμη πιο ισχυρό.
Από την πλευρά του πάντως, ο Βιεϊρίνια θα ήθελε να μετακινηθεί στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, ωστόσο τον λόγο πλέον έχει ο ΠΑΟΚ και κανένας… άλλος, την στιγμή που ο Λάζλο Μπόλονι επιθυμεί διακαώς την παραμονή του παίκτη, ο οποίος αποτελεί κλειδί για τη λειτουργία της ομάδας, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως αν ο Πορτογάλος αποχωρούσε, τότε θα ήθελε να… αλλάξει ορισμένους όρους της συνεργασίας του με τον σύλλογο.





sportaction,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου