Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

«Δεν είναι και τόσο… τυπικό το θέμα των αδειοδοτήσεων»

Παρότι, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ότι επτά ΠΑΕ κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, όλες ξεκαθάρισαν ότι το ζήτημα είναι τυπικό, κύκλοι της ΕΕΑ, όπως αποκαλύπτει η SportDay, δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία των ομάδων…


Θυμίζουμε ότι, οι ΠΑΕ που έγινε γνωστό ότι έχουν πρόβλημα είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, η Κέρκυρα, ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα, στις οποίες έχει δοθεί χρονικό περιθώριο μέχρι την Τρίτη που θα συνεδριάσει η ΕΕΑ, για να στείλουν τα έγγραφά που τους έχουν ζητηθεί.

Όπως προείπαμε, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και δεν αποκλείεται ορισμένες ομάδες -από τις επτά- να βρεθούν προ εκπλήξεων!

Κάτι, φυσικά, που, αν συμβεί, θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα, λίγες μέρες πριν την πρώτη σέντρα σε αυτό!

Αυτό που προκύπτει είναι ότι, η ΕΕΑ είναι αποφασισμένη να ελέγξει, πέρα από τα απαιτούμενα εγγυητικά έγγραφα και τη διαφάνεια παραγόντων…

Απώτερος στόχος της είναι, ουσιαστικά, να «ξεψαχνίσει» τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, μετά την εμπλοκή των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων.


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου