Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στον ΟΦΗ ο Κατάι - Φεύγουν Βασιλόγιαννης, Σοϊλέδης

Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό. Ο Κατάι πάει στον ΟΦΗ, ενώ φεύγουν Βασιλόγιαννης, Σοϊλέδης. Γιατί ο Σέρβος επέλεξε Κρήτη και ποιο το μέλλον των άλλων δύο.

Με την φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται για μια σεζόν ο Αλεξάνταρ Κατάι. Ποιοι είναι οι όροι της συμφωνίας και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Ο Αλεξάνταρ Κατάι δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν και προτιμήθηκε να δοθεί να δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

ο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι γεμάτο και με το παραπάνω και πλέον γίνονται κινήσεις, για να δοθούν σε άλλες ομάδες, παίκτες με ταλέντο που όμως δεν θα έχουν συχνά την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Ένας απ' αυτούς είναι και ο Αλεξάνταρ Κατάι, που αποκτήθηκε πριν λίγους μήνες, όμως αυτή τη σεζόν δεν θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί, κέρδισαν την μάχη από Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η "ερυθρόλευκη" διοίκηση αποφάσισε να τον παραχωρήσει στους "ασπρόμαυρους" καθώς θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.


Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει πάρει ήδη το αεροπλάνο για Κρήτη και ετοιμάζεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Κατά τ'άλλα, ο Βασιλόγιαννης δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ο Άρη Σοϊλέδης θα μείνει ελεύθερος από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.


πηγή sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου