Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Επιμένουν οι Τούρκοι για Ριέρα!

Ο Άλμπερτ Ριέρα είναι ο διακαής πόθος του Φατίχ Τερίμ για την τελική ενίσχυση της Γαλατασαράι, και οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας συνεχίζουν να κινούνται για την απόκτησή του όπως αναφέρουν εκ νέου τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας.

Το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Άλμπερτ Ριέρα από τον Ολυμπιακό θέλει να κάνει με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου η Γαλατάσαράι.

Επικαλούμενα πάντα τις φιλικές σχέσεις των προέδρων Ολυμπιακού και Γαλατάσαράι, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι ο Ριέρα βρίσκεται στη λίστα της τουρκικής ομάδας ώστε να έρθει στην Κωνσταντινούπολη έστω και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Μάλιστα τονίζεται ότι ο Τερίμ τον θέλει οπωσδήποτε στην ομάδα του ενώ του άρεσε και η εμφάνιση του 29χρονου εξτρέμ στο παιχνίδι του «Καραϊσκάκης» μεταξύ των δύο ομάδων πριν λίγες εβδομάδες.
Εξάλλου, αν τελικά υπάρξει επίσημη σοβαρή πρόταση για τον παίκτη στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ η οποία θα ικναοποιεί οικονομικά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τότε είναι πολύ πιθανό ο Ριέρα να κουνήσει... μαντήλι έστω και με τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.


πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου