Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Αυλαία στα όνειρα!

Μια καλή αρχή με νίκη, που θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια και καλή ψυχολογία είναι το ζητούμενο για την Εθνική ομάδα μπάσκετ, 

που ρίχνεται το απόγευμα (18:00, ET1, sday.gr) στην «μάχη» του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης την Βοσνία.
Οι διεθνείς του Ηλία Ζούρου μετά την σκληρή προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια, καλούνται να δείξουν στα επίσημα τώρα πια, το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Άλλωστε, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, είναι έτοιμοι για... δράση και αξίζουν να φτάσουν ψηλά. Παρόλα αυτά νίκη με τη νίκη χτίζεται κάθε σκαλοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία, οπότε εξετάζουν βήμα βήμα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται από την Δευτέρα στο Αλίτους και έχει εγκατασταθεί και προσαρμοστεί πλήρως στην πόλη όπου θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι και την επόμενη Δευτέρα (05/09).
 
Οι 12 ετοιμοπόλεμοι διεθνείς στην φαρέτρα του Ηλία Ζούρου:
Κώστας Βασιλειάδης, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Ζήσης, Βασίλης Ξανθόπουλος, Νικ Καλάθης, Αντώνης Φώτσης, Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Μαυροειδής, Κώστας Κουφός, Κώστας Καϊμακόγλου, Κώστας Σλούκας, Μάικ Μπράμος. 
 
Το ρόστερ της Βοσνίας:
Προπονητής: Σαμπίτ Χάτζιτς
Νεμάνια Γκόρντιτς, Αλεξέι Νέσοβιτς, Γκόραν Ίκονιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς, Έντιν Μπάβτσιτς, Σάσα Βασίλιεβιτς, Ελμέντιν Κικάνοβιτς, Μίρζα Τελέτοβιτς, Νιχάντ Τζέντοβιτς, Κέναν Μπαϊράμοβιτς, Έρβιν Τζάσβιν, Χένρι Ντόμερκαντ. 
 
Το πρόγραμμα της Τετάρτης (31/08):
 
Α’ όμιλος
Ισπανία-Πολωνία (15:15)
Τουρκία-Πορτογαλία (17:45)
Λιθουανία-Μεγάλη Βρετανία (21:00)
 
Β’ όμιλος
Σερβία-Ιταλία (15:15)
Γαλλία-Λετονία (17:45)
Γερμανία-Ισραήλ (21:00)
 
Γ’ όμιλος
Π.Γ.Δ.Μ.-Μαυροβούνιο (15:30)
Ελλάδα-Βοσνία (18:00)
Κροατία-Φινλανδία (21:00)
 
Δ΄όμιλος
Βέλγιο-Γεωργία (15:30)
Σλοβενία-Βουλγαρία (18:00)
Ρωσία-Ουκρανία (21:00)
 
Ώρα για Ευρωμπάσκετ... Καλή επιτυχία στην «επίσημη αγαπημένη»!
 
 
πηγή sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου