Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κούτσι και Δρόσος στον Πανιώνιο

Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» συμφώνησαν με τους Νιάζι Κούτσι και Δημήτρη Δρόσο για δύο και τρία χρόνια αντίστοιχα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής μεταγραφικής περιόδου ο Πανιώνιος προχώρησε στην απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών.
Συγκεκριμένα οι κυανέρυθροι» έκαναν κάτοικους Πλατείας τον Φιλανδό επιθετικό Νιάζι Κούτσι και τον Δημήτρη Δρόσο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Νιάζι Κούτσι, Δημήτρη Δρόσου.
Ο Φινλανδός επιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την TPS Turku και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Κούτσι έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου 1983 στην  πόλη Vucitrn του Κοσόβου. Εχει ύψος 1.93 μ. και είναι διεθνής με την Εθνική Φινλανδίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια. Την φετινή περίοδο στην Φινλανδία έχει προλάβει να παίξει σε 16 παιχνίδια και έχει σημειώσει 7 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις: Λάχτι, Μπέρμιγχαμ, Μπλάκπουλ, Πιτέρμπορο, Χρόνιγκεν, Καρλ Τσάις Ιένα, Κόμπλεντζ, Στιβενέιτς, Νταντί και φυσικά στην TPS Τούρκου.


«Έρχομαι στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας»

Ο Φιλανδός επιθετικός μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Πανιώνιος μου δίνει την δυνατότητα να αγωνιστώ με την φανέλα του. Ηδη έχω ενημερωθεί πως έρχομαι στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας.
Επίσης είμαι χαρούμενος που μετά την Γερμανία και την Αγγλία, θα γνωρίσω και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γεράσιμο Βεντούρη, τον προπονητή Τάκη Λεμονή και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους, αλλά και για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του».
Οσον αφορά τον Δημήτρη Δρόσο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια».



πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου