Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σκέφτεται το «μπαμ» ο Μαρινάκης

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενισχύει τα ταμεία του Ολυμπιακού με τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ (καθώς το ποσό του market pool μπορεί να είναι μεγαλύτερο αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης) και αυτό το κέρδος ίσως να σημάνει και άλλη τακτική στην υπόθεση μεταγραφής κόφτη.


Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε μια δυνατή μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας παίκτη που μπορεί να κάνει αίσθηση. Η απόφαση, βέβαια, θα ληφθεί από τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και στη συζήτηση που θα κάνουν οι δύο άνδρες θα κριθεί η τακτική που θα ακολουθήσει η πειραϊκή ομάδα.

«Ενδιαφέρον για Γκαργκάνο»
Νέα διάσταση στο θέμα της απόκτησης αμυντικού μέσου από τον Ολυμπιακό δίνει με ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», η οποία αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Βάλτερ Γκαργκάνο της Νάπολι. Πάντα σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιταλική εφημερίδα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στη λίστα τους τον Ουρουγουανό μέσο των «παρτενοπέι» και είναι πιθανό ο διεθνής μέσος να «μετακομίσει» στον Πειραιά.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι η Νάπολι είναι διατεθειμένη να συζητήσει την πώληση του 27χρονου μέσου και αύριο ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας θα έχει συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον του στο σύλλογο. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, καθώς και άλλοι σύλλογοι, κυρίως από την Ιταλία, επιθυμούν να εντάξουν τον Γκαργκάνο στο δυναμικό τους.


sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου