Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Υπέγραψε ο Μπουζίντ, σε απολογία ο Μπακαγιόκο

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή από την πατρίδα του, ο Ίσμαελ Μπουζίντ έφτασε στα Ιωάννινα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο ετών. 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:


"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Ίσμαελ Μπουζίντ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός  τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο Ζέεφελντ έχοντας την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. O Μπουζίντ αποτελεί το ένατο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ κατά την καλοκαιρινή περίοδο".
Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο διεθνής αμυντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "ταύρων": "Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Με τη νέα μου ομάδα, τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα προσπαθήσουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, ενώ όλα τα παιδιά είναι μια γροθιά".
Να σημειωθεί πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ αναχώρησε αμέσως για την Αλγερία, αφού έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Σε απολογία ο Μπακαγιόκο

Την ίδια στιγμή, σε απολογία κλήθηκε ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο για πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε στην προπόνηση της Κυριακής (07/08).
Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής βρέθηκε ενώπιον  του γενικού διευθυντή κ. Μόσχογλου, του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκου  και του τιμ μάνατζερ κ. Χριστοβασίλη και απολογήθηκε για τα εξής παραπτώματα:
1) Καθυστέρηση άφιξής του στην προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του λεωφορείου της ομάδας για την πρωινή προπόνηση της Κυριακής.
2) Ανάρμοστη συμπεριφορά στον βοηθό προπονητή και στον τιμ μάνατζερ της ομάδας.
3) Αναχώρηση του ποδοσφαιριστή με ταξί από την προπόνηση προς το ξενοδοχείο, χωρίς την άδεια  του προπονητή και του τιμ μάνατζερ και όχι με το λεωφορείο της ομάδας, μετά το τέλος της προπόνησης.
Στον παίκτη επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ. 

πηγή contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου