Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Έφτασε ο Ορμπάιθ

Στην Ελλάδα έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Ισπανός μέσος θα υπογράψει την Τετάρτη το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό στα γραφεία της ΠΑΕ και στη, συνέχεια, θα παρουσιαστεί και επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδος στις 15:00.

Ο Ορμπάιθ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μέσω Βρυξελλών. Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου έκανε την εμφάνισή του περίπου στις 00.30, εκεί που βρήκε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον περιμένουν. Στη συνέχεια, αυτοί τον μετάφεραν στο ξενοδοχείο του. Ο Ισπανός δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, απλώς τους απέφυγε με ένα χαμόγελο.

Ο Ορμπάιθ αποτελεί τη 12η μεταγραφική κίνηση των «ερυθρόλευκων», η οποία, ενδεχομένως, να είναι και η τελευταία.

Η συμφωνία για τον 32χρονο μέσο ανακοινώθηκε -θυμίζουμε- νωρίτερα από την επίσημη ιστοσελίδα της Μπιλμπάο.

Ο Ορμπάιθ τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες την πειραιώτικη ΠΑΕ και τα ξημερώματα της Τετάρτης εφτασε στη χώρα μας για να βάλει την… τζίφρα του στο συμβόλαιό του, αντικαθιστώντας, έτσι, τον Ουρτάδο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του (κατά πάσα πιθανότητα) στη Γρανάδα.

Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, που επιθυμούσε διακαώς να τον δει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Αναφορικά με το θέμα του επιθετικού, (ειδικά) τις τελευταίες μέρες οι προτάσεις… έπεφταν βροχή στα γραφεία του Ολυμπιακού. Περισσότερο έντονα, δε, ακούστηκε το όνομα του Αντρέ Πιερ Ζινιάκ, η περίπτωση του οποίου, ωστόσο, όπως προείπαμε, δεν προχώρησε.

Στο λιμάνι τονίζουν ότι, πλέον, δεν κοιτούν -ούτε ψάχνουν- επιθετικό, αλλά ας περιμένουμε να πέσει και τυπικά η "αυλαία" στη μεταγραφική περίοδο. Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, δηλαδή…

Τέλος, ο Κρίστιαν Νέμεθ θα συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Σταντάρ Λιέγης, όπου τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού ο Ολυμπιακός για τον επόμενο ένα χρόνο.

Έτσι, μετά τους Ρόμενταλ και Νικλητσιώτη (σύντομα και Ουρτάδο), ήταν η ώρα του Ούγγρου επιθετικού για να αποχωρήσει.


πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου