Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στην Αθήνα για μεταγραφές ο Μαχλάς

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις τελευταίες μεταγραφές του ΟΦΗ θα βρεθεί ο Νίκος Μαχλάς. Τελευταίος στη μεταγραφική λίστα των Κρητικών είναι ο Αλεξάνταρ Κατάι (ως δανεικός) από τον Ολυμπιακό, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για τον Φραντσίσκο Χαβίτο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε τελεσίγραφο μέχρι το πρωί στον μάνατζερ του Νέιθαν Μπερνς για να ολοκληρωθεί η αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ. Διαφορετικά, θα κλείσει άλλον παίκτη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ΟΦΗ σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν και το χρονικό διάστημα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου για τους άνεργους ποδοσφαιριστές για να αποκτήσουν δύο σέντερ φορ.

* Το Πρωτοδικείο Ηρακλείου απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής πληρωμών που είχαν καταθέσει τα αδέρφια Βατσινά για τη μη τήρηση της συμφωνίας που είχαν υπογράψει για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (67%) στην πλευρά του Γιάννη Κουράκη.

* Κυπριακά δημοσιεύματα «έστελναν» στον ΟΦΗ δύο πρώην παίκτες της ομάδας, τον Μοράις Ντάβιντσον και τον Ρασίντ Αλαμπί, οι οποίοι έπαιζαν στην Ομόνοια.


πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου