Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, φάκελος – βόμβα είναι πλήρης και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την ξένη εταιρία για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα σοβαρή.
Μετά τον Βγενόπουλο και τον Σαουδάραβα πρίγκιπα, ξένη εταιρεία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν εταιρεία που σχετίζεται με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Επενδυτής - βόμβα για τον Παναθηναϊκό!


Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες και επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός, εκπρόσωπος ξένου Fund συναντήθηκε με ανθρώπους των πρασίνων στα γραφεία της ΠΑΕ και έδωσε τον φάκελο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Λέγεται Γιώργος Γεωργίου και με επίσημα έγγραφα έκανε την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Πρόκειται για νέα πρόταση ενδιαφέροντος και κανείς δεν γνωρίζει την χώρα προέλευσης. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρεία που παρουσίασε τον φάκελο, σχετίζεται με τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είχε μεσολαβήσει για να μπει η εταιρεία του Σεϊχη του Αμπου Ντάμπι στην αγγλική ομάδα.  Είναι εταιρία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που εδρεύει στην Αγγλία και ονομάζεται PCP Capital Partners. Τη διευθύνει η 38χρονη επιχειρηματίας Αμάντα Στέιβλι.
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν -μυστικα- συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκεί παραδόθηκε ο σχετικός φάκελος. Το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας.

Φυσικά, αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορείτε να καταλάβετε για πόσο μεγάλο μέγεθος πρόκειται. Από το πράσινο στρατόπεδο αναφέρουν πως το ενδιαφέρον θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο μετά τη γενική συνέλευση.

Πλήρης φάκελος

Οπως σας αποκαλύπτει το gazzetta.gr, ο φάκελος που παρέδωσε ο εκπρόσωπος της ξένης εταιρίας, Γιώργος Γεωργίου είναι πλήρης και δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του Βλάση Τσάκα. Από το περιβάλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαιώνουν πως ο φάκελος – βόμβα είναι πλήρης και δεν έχει... φαντάσματα και η πρόταση ενδιαφέροντος είναι ιδιαίτερα σοβαρή και δεν έχει σχέση με... πληρεξούσια που ακόμα περιμένουμε από τον Πρίγκιπα του Τσάκα. 




gazzetta.gr