Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αλόνσο: «Κανένα πρόβλημα»

Τα αρνητικά αποτελέσματα ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης στις πρόσφατες αγωνιστικές έφεραν μουρμούρα και η μουρμούρα παραφιλολογία που θέλει τη «βασίλισσα» να βρίσκεται σε κρίση, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά ο Τσάβι Αλόνσο.

Συγκεκριμένα τα ισπανικά Μέσα μιλούσαν για έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των παικτών και του Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη δήλωση του τελευταίου ότι η ήττα από τη Λεβάντε ήταν αποκλειστική ευθύνη του Σάμι Κεντίρα και της αποβολής του.

Ο 29χρονος μέσος ωστόσο αρνείται την ισχύ τέτοιων δημοσιευμάτων, αποδίδοντας τα σε τεχνάσματα του Τύπου.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο προπονητής νοιάζεται για εμάς και υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας», δήλωσε στην «AS».

Κι αν το ένα στοίχημα είναι να κρατηθεί η ισορροπία μεταξύ τόσο μεγάλων ποδοσφαιρικών προσωπικοτήτων, το άλλο για το οποίο ζουν και αναπνέουν οι Μαδριλένοι είναι η κατάκτηση των σκήπτρων στην Primera Division από την Μπαρτσελόνα, με τον έμπειρο άσο να θεωρεί ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.

«Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες αλλά πρέπει να έχουμε περισσότερο έλεγχο στο παιχνίδι μας. Πρέπει να βρούμε λίγο περισσότερη ισορροπία στον τρόπο που αγωνιζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου