Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση, έμεινε εκτός προπόνησης και ο Ιβάν Μαρκάνο κρατά τη θέση του στο κέντρο της άμυνας για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αγώνα δρόμου θα δώσει ο διεθνής αμυντικός για να προλάβει, όμως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.
Η ίωση... κρατά αυτή τη φορά εκτός τον Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση και οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ λίγες.
Ο διεθνής αμυντικός εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ, διαγνώστηκε ίωση και ο παίκτης επέστρεψε σπίτι του. Ο Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να προπονηθεί αύριο, όμως όλα δείχνουν πως  ο Ιβάν Μαρκάνο μένει στο βασικό σχήμα δίπλα στον Μέλμπεργκ. Ο Ισπανός καλείται να αφήσει πίσω του την κακή βραδιά του «Έμιρεϊτς», ενώ αυτή θα είναι η 3η φορά που οι δυο τους θα αρχίσουν μαζί στο κέντρο άμυνας.
Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους για τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής (2/10, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Άρσεναλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Ο Φετφατζίδης, του οποίου η κατάσταση έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος προθέρμανσης με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Μανιάτης που επίσης έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Ρέντη.



πηγή gazzetta.gr