Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Ο ΠΑΟΚ έχει ταυτότητα»

Ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν εμφανίστηκε ο μέσος του Δικέφαλου του Βορρά, Γιώργος Μπαλάφας με δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο.

 Για το ότι όταν μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ:
«Ήμουν ένα λεπτό στο παιχνίδι και μπήκε το γκολ»
.

Για το τι ένιωσε μετά το 2-1:«Κατά τη γνώμη μου μετά τις δύο αλλαγές θέλαμε ένα πεντάλεπτο να μπούμε στον αγώνα. Δεχθήκαμε πίεση γιατί και αυτή ήταν καλή ομάδα».

Για την εντύπωση του από το 2-2:«Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το διπλό, κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία».

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: «Έχουμε μια ταυτότητα, υπάρχει βάθος στον πάγκο και το αποδεικνύουμε όταν παίζουμε και με αλλαγές. Είναι, επίσης, σημαντικό ότι είμαστε τρία χρόνια μαζί και όταν έρχεται ένας νέος παίκτης μπαίνει κατευθείαν στο κλίμα της ομάδας. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο ο προπονητής»

Για το τι έχει προσθέσει ο Μπόλονι:«Θέλει να κρατάει το μηδέν πίσω, αλλά η ομάδα δεν κλείνεται και να έχει το προβάδισμα προσπαθεί να βάλει κι άλλα γκολ. Έχουν έρθει γρήγοροι παίκτες και η ομάδα έγινε ακόμη πιο γρήγορη».

Για το αν ήταν ασυνήθιστο να ξεκουράζει ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστές σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι:«Προτίμησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να βάλει κάποιους άλλους που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, αλλά τους έχει την ίδια εμπιστοσύνη».

Για το αν η ομάδα στοχεύει ψηλά: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Η ομάδα βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και στοχεύει ψηλά. Η ομάδα αντέχει και τις δύο διοργανώσεις γιατί υπάρχει πληθώρα παικτών».

Για το αν περίμεναν εύκολη την επικράτηση επί της ΑΕΚ:«Εγώ προσωπικά δεν περίμενα έτσι το παιχνίδι. Δεν βρήκαμε αντίσταση, αλλά πριν από το παιχνίδι πίστευα ότι θα δυσκολευτούμε πολύ να κερδίσουμε»

Για την πίεση που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος από τη Ρουμπίν:«Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Η Ρουμπίν ήταν πίσω στο σκορ και ήταν λογικό να πιέσει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός με τη Ρουμπίν:
«Η τύχη είναι με τους δυνατούς, αλλιώς δεν μπορείς να διατηρηθείς σε υψηλό επίπεδο»

Για το γκολ του Αθανασιάδη:«Έχει πολύ καλά τελειώματα. Είναι πολύ εκρηκτικός στα τελειώματα του».

Για τον Βιεϊρίνια:«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αισθάνεσαι μια σιγουριά όταν έχει την μπάλα στα πόδια του»

Για το δικό του μέλλον στην ομάδα: «Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο και κοιτάω μόνο το παρόν».

Για το αν θέλει ο ίδιος έναν τίτλο:«Λογικό είναι να θέλουμε να πάρουμε έναν τίτλο. Όταν παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα, θέλεις σίγουρα τίτλο».

Για το αν η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση: «Εμείς αυτό δεν το έχουμε βιώσει. Οι οπαδοί μας μας υποστηρίζουν και γεμίζουν κάθε εβδομάδα το γήπεδο»



πηγή exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου