Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Διακόπτονται οι διαπραγματεύσεις με Petit Chateau

Ως μη γενόμενο θα πρέπει να θεωρείται το θέμα της Petit Chateau, η οποία δεν κατάφερε να ανταποκριθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει η ΑΕΚ, στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που της τέθηκαν, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι διακόπτει τις διαπραγματεύσεις με τους εν λόγω υποψήφιους επενδυτές.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις της με την εταιρία Petit Chateau διεκόπησαν οριστικά μετά την αδυναμία της εν λόγω εταιρίας να ανταποκριθεί στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που της τέθηκαν. Οι όροι αυτοί συμφωνήθηκαν μεταξύ της ΑΕΚ και της Petit Chateau πριν από τρεις εβδομάδες αλλά δεν τηρήθηκαν ούτε στο ελάχιστο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για την απόφασή της τον δικηγόρο της Petit Chateau, κ. Αχιλλέα Γιολδάση, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της εταιρίας, κ. Ζόραν Τέρζιτς».

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, η ΑΕΚ κάνει λόγο για διακοπή διαπραγματεύσεων και όχι για οριστικό «ναυάγιο» της υπόθεσης. Αυτό σημαίνει ότι παύει να ασχολείται με τους εκπρόσωπους της εταιρίας και σταματάει τις συζητήσεις μαζί τους. Ωστόσο, αν τις επόμενες μέρες και μέχρι την 27η Οκτωβρίου, οι Ιταλοί καταφέρουν να ανταποκριθούν στους όρους που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και βεβαίως φέρουν και τα 2 εκατ. ευρώ που προβλέπονται σε πρώτη φάση, τότε στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να κλείσουν καμία... πόρτα. Όμως, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο θα πρέπει να θεωρείται απίθανο (ούτε στην ΠΑΕ το πιστεύουν) για αυτό και υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση.

aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου