Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μόνος στην 4η θέση ο Αστέρας

Μόνος στην 4η θέση της Super League έμεινε ο Αστέρας, ο οποίος διέλυσε με 3-0 τον ανύπαρκτο Ατρόμητο στην Τρίπολη.



Οι Περιστεριώτες, που πέραν του κατά τύχη δοκαριού του Πίτου Γκαρσία στο 13’, δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν την απόλυτη κυριαρχία και τις φάσεις για ακόμα περισσότερα γκολ.

Η ομάδα του Τσιώλη πάτησε στο πρώτο μέρος τον Ατρόμητο που έδειχνε ανίκανος να αντιδράσει. Στο 14' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μπαρτολίνι.Στο 21' απείλησε με σουτ του Ναβάρο, ενώ στο 25' ήρθε το 2-0 όταν στην αντεπίθεση ο Ράγιος έκανε την μπαλιά και ο Ναβάρο με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ντε Μπλάσις στο 33' χόρεψε την άμυνα των Περιστεριωτών αλλά το σουτ του τελικά κατέληξε στο δοκάρι.Στο 39' δοκάρι είχε και ο Ράγιος σε σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Αστέρας δεν κατέβασε ταχύτητα ούτε στο δεύτερο μέρος και στο 57' έκανε το 3-0 όταν Ράγιος και Ναβάρο συνδυάστηκαν ιδανικά με τον δεύτερο να κρεμάει τον Ιτάνζ.

Δυο καλές φάσεις είχε στο 67' ο Ατρόμητος όταν η εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία βρήκε στον Μπαρτολίνι και η μπάλα άλλαξε πορεία, ο Φούλοπ δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο ίδιο λεπτό σουτ του Σκόνδρα,με τον Φούλοπ να ελέγχει την πορεία της μπάλας, πέρασε άουτ.

Κάπου εκεί ουσιαστικά το ματς τελείωσε, καθώς ο Αστέρας ικανοποιημένος με το 3-0 έπαιξε συντηρητικά και ο Ατρόμητος είχε αποδεχθεί την ήττα του που ήρθε δικαιολογημένα με την ομάδα του Μπάγεβιτς να πραγματοποιεί τραγική εμφάνιση.


Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο (82'Έγκον), Φραγκουλάκης (64'Κουρμπέλης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Γκάμπριελ (75'Καλαντζής), Ναβάρο


Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (68'Μπρίτο), Δημούτσος, Καραγκούνης (77'Καραγκούνης), Πίτου Γκαρσία (69'Σουμπίνιο), Καραμάνος, Κούτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου