Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Καλύτερος Ελληνας προπονητής ο Δώνης

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τους καλύτερους για το 2012 στη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Αθήνα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης,
αναδείχτηκε καλύτερος Έλληνας προπονητής μετά από την σχετική ψηφοφορία στην οποία πήραν μέρος οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όλων των κατηγοριών.

«Είναι τιμή για εμένα να παίρνω αυτό το βραβείο από τις ψήφους των παικτών. Σε αυτό το δύσκολο επάγγελμα οι χαρές είναι μετρημένες και κρατάνε λίγο. Αυτό το βραβείο αξίζει και σε όλο το τιμ που με συνοδεύει εδώ και μία δεκαετία, αλλά και στους παίκτες και στις ομάδες που δούλεψα. Από όλους κάτι έχω πάρει».

Ο Γιώργος Δώνης κατά τη διάρκεια της απονομής ρωτήθηκε και για τους στόχους που έχει με τον ΠΑΟΚ και απαντώντας τόνισε: «Στόχος μας είναι να χτίσουμε μία δυνατή ομάδα που κάποια στιγμή θα διεκδικεί το πρωτάθλημα. Φέτος θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο, να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και εφόσον αυτά γίνουν ελπίζω του χρόνου να είμαστε και πάλι εδώ…».

πηγή: paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου