Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Δεν πήρε τις 300.000 η ΑΕΚ

Η ταμειακή διευκόλυνση των 300.000 ευρώ που περίμεναν στην ΑΕΚ, από την οποία 150.000 ευρώ θα πήγαιναν στους ποδοσφαιριστές, οι 50.000 στην Ερασιτεχνική και οι άλλες 100.000 στο ταμείο για τις άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ, δεν έγινε ποτέ.


Κι αυτό διότι το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Αντώνης Ηλιόπουλος  έστειλε επίσημο έγγραφο με το οποίο κατήγγειλε σαν άκυρο το ΔΣ επειδή τα μέλη δεν είχαν ειδοποιηθεί 48 ώρες πριν.Η ΠΑΕ αναφέρει επίσης ότι ο εκπρόσωπος του επενδυτή έφυγε ενοχλημένος και τώρα στην ΠΑΕ ψάχνουν ένα άλλο τρόπο ώστε να προχωρήσει το θέμα.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:


«Συνήλθε σήμερα εκτάκτως το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, με θέμα την ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ποσού ύψους 300.000 ευρώ. Η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε, καθότι ένα μέλος του Δ.Σ. που απουσίαζε, ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι είναι παράνομη, αφού δεν είχε τηρηθεί η νόμιμη κλήση των μελών του προ 48ωρου.

Κατόπιν αυτών ο εκπρόσωπος της εταιρίας που ήταν παρών, απήλθε ενοχλημένος από την ως άνω συμπεριφορά. Ακολούθως ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Δημητρέλος συγκάλεσε νέο Δ.Σ., την ερχόμενη Δευτέρα τηρώντας τη νόμιμη διαδικασία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου