Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Φορτσάρει για Ονουάτσι

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Τσιώλη σε ό,τι αφορά τον επιθετικό που θα αποκτήσει η ομάδα του. Ο προπονητής των «κίτρινων» εκτιμάει ιδιαίτερα τις ικανότητες του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή και θεωρεί ότι μπορεί να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Ο ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ Καβάλας -σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, θα μείνει ελεύθερος-, ενώ με δηλώσεις του έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να συνεργαστεί με τον Σάκη Τσιώλη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Νιγηριανός επιθετικός έχει μιλήσει και με τον προπονητή του Αρη, με τον τελευταίο να του επιβεβαιώνει ότι τον θέλει στην ομάδα του.
Ο Σάκης Τσιώλης είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφωνική επικοινωνία και με τους διοικούντες την ΠΑΕ, δίνοντας την έγκριση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Οι διαπραγματεύσεις, βέβαια, ανάμεσα στις δυο πλευρές θα ξεκινήσουν μόνο στην περίπτωση που ο παίκτης μείνει και επίσημα ελεύθερος από την Καβάλα.
Σενάρια και για Μαρτίν
Μετά τους Σανκαρέ και Ούμπιντες, ακόμα ένα όνομα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου μπλέχτηκε χθες σε μεταγραφικά σενάρια για τον Αρη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν στη Θεσσαλονίκη, οι «κίτρινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού Χουάν Μαρτίν, στην περίπτωση βέβαια που τελεσιδικήσει η απόφαση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.
Σενάρια τα οποία βασίζονται κυρίως στην πολύ καλή σχέση που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής με τον προπονητή του Αρη, Σάκη Τσιώλη. Οι άνθρωποι των «κίτρινων», πάντως, δεν θέλησαν να επιβεβαιώσουν τις συγκεκριμένες φήμες. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση απόκτησης κεντρικού αμυντικού από τον Αρη, ο Σάκης Τσιώλης επανέλαβε στη διοίκηση ότι θέλει να τεστάρει την παρουσία του νεαρού Γιαννίτση και στα φιλικά επί αυστριακού εδάφους και στη συνέχεια θα πάρει την απόφασή του.
Ακολουθούν οι αποδεσμεύσεις
Οι άνθρωποι του Αρη αναμένεται να θέσουν μέσα στις επόμενες μέρες επί τάπητος και τα θέματα των αποδεσμεύσεων των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει ο Σάκης Τσιώλης. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στη λύση της συνεργασίας τους με τον Θέμη Κουλουχέρη, ο οποίος μάλιστα εξετάζει κάποιες προτάσεις, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ακόμα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση και με τον εκπρόσωπο του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος έχει ενημερωθεί ότι δεν θα συνεχίσει στον Αρη.

Χαμηλά στη λίστα ο Γιάκομπ
Ο Βίκτορας Γιάκομπ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον Αρη. Ο Πολωνός επιθετικός πάντως -που έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής προκειμένου να μείνει ελεύθερος- δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Σάκη Τσιώλη. Η περίπτωσή του, μάλιστα, θα εξεταστεί μόνο αν δεν έχουν θετική έκβαση οι διαπραγματεύσεις που κάνουν οι άνθρωποι των «κίτρινων» με άλλους ποδοσφαιριστές.
Το ίδιο ισχύει και με έναν ξένο επιθετικό που προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες στον Αρη και αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ο Σάκης Τσιώλης έχει ενημερωθεί και για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, χωρίς πάντως να έχει κάνει ακόμα θετική εισήγηση για την απόκτησή του.

πηγή sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου