Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Δοκιμάζει Κόλινς

Ο Τάκης Λεμονής έχει προαναγγείλει  την μεταγραφική ενίσχυση του Πανιωνίου, και κινούμενος προς αυτήν την κατεύθυνση, ο έμπειρος τεχνικός θα «τσεκάρει» τον Ολλανδό φορ Τζον Κόλινς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday» ο 26χρονος στράικερ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «κυανέρυθρων» και θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Τάκη Λεμονή, που θα λάβει την τελική απόφαση αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης του.
Ο γεννημένος στην Λιβερία, αλλά μεγαλωμένος στην Ολλανδία άσος, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Τβέντε. Ο Κόλινς απέκτησε την ολλανδική υπηκοότητα και φόρεσε την φανέλα των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων των «οράνιε», πριν δοκιμάσει την τύχη του στα αγγλικά γήπεδα αγωνιζόμενος με τα χρώματα των Φούλαμ, Λέστερ και Γουότφορντ. Ο 26χρονος στράικερ επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Ναϊμέγκεν, αλά δεν κατάφερε να «στεριώσει», αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο γειτονικό Βέλγιο και την Ρόζελαρ. Ο Κόλινς έχει αγωνιστεί και στα γήπεδα της άλλης πλευράς του Ατλαντικού με την φανέλα των Σικάγο Φάϊαρ, ενώ πλέον ανήκει στην Κάμπαλα του Αζερμπαϊτζάν. Όσον αφορά στην περίπτωση του Ντέγιαν Μιλουτίνονβιτς, η συμφωνία με τον Σέρβο μέσο θεωρείται δεδομένη, και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ την Κυριακή αναμένεται αν ενσωματωθούν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης οι Σίτο Ριέρα και Φαμπιάν Εστογιανόφ.

πηγή sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου