Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

"Παιχνίδι" με Μπλάνκο και Παναθηναϊκό

Το όνομα του Ισμαέλ Μπλάνκο έπαιξε όσο κανένα άλλο για τον Παναθηναϊκό, πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.
Κάποια στιγμή μάλιστα θεωρήθηκε και ιδανικός για την κάλυψη του κενού του Τζιμπρίλ Σισέ, με το σκεπτικό πως γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και έχει αποδείξει πως μπορεί να σκοράρει κατά ριπάς σε αυτό, όταν είναι βασικός σε μία ομάδα. Έχει βγει άλλωστε δύο φορές πρώτος σκόρερ της Λίγκας, όπως και ο Σισέ.

Οι υψηλές απαιτήσεις του όμως (ζητούσε περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ) τον έβγαλαν από τη λίστα του Παναθηναϊκού, ο οποίος αρκετά αργότερα κατέληξε στην περίπτωση του Τοτσέ, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Ο Παναθηναϊκός όμως ειδικά αν εξασφαλίσει την πρόκριση επί της Οντένσε, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και πλέον οι συνθήκες για τον Μπλάνκο φαίνεται να έχουν αλλάξει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Derby, ο μάνατζερ του παίκτη έχει ενημερώσει τον Αργεντινό πως θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του αν θέλει να βρει ομάδα, καθώς δεν υπάρχει αξιόλογη πρόταση για αυτόν σε αυτά τα οικονομικά μεγέθη.
Μάλιστα έκανε και "άνοιγμα" προς τον Παναθηναϊκό για να δει αν συνεχίζει να υφίσταται το ενδιαφέρον των πρασίνων, τονίζοντας πως πλέον ένα ποσό κοντά στις 650.000 θα είναι αρκετό για τη συμφωνία.
Μένει λοιπόν η άποψη του Φερέιρα για τον παίκτη, αλλά και η απόφαση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ώστε να ξαναμπεί ο Παναθηναϊκός στο "παιχνίδι" για την απόκτηση του πρώην στράικερ της ΑΕΚ.

πηγή prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου