Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Κωστένογλου το "γκραν φαβορί" για τη ΑΕΚ

Γιατί διοίκηση της ομάδας στρέφεται ξεκάθαρα στην επιλογή του ανθρώπου που ηγήθηκε της "πρωταθλήτριας των γηπέδων" στο δεύτερο μισό σεζόν 2007-08.

Στο Sport24.gr διαβάσατε πριν από οπουδήποτε αλλού για τη διάθεση της κιτρινόμαυρης διοίκησης να αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ με τον Νίκο Κωστένογλου.


Ο σκόπελος της λύσης του συμβολαίου του Ισπανού τεχνικού δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί ασφαλώς και λογικά αυτό θα φανεί αν είναι εφικτό μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα παρουσιάζει τον Ισπανό προπονητή "τελειωμένο" ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος. Ωστόσο από τα λόγια ως την πράξη υπάρχει μία σημαντική απόσταση η οποία πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθεί και μετριέται… εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!



Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι πιθανότητες παραμονής του Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης είναι απειροελάχιστες. Πλέον το συνειδητοποιεί και ο ίδιος καθώς το βράδυ της Κυριακής ή το πρωί της Δευτέρας θα υπάρξει νέα συζήτηση μαζί του για να βρεθεί ο τρόπος ενός συναινετικού διαζυγίου. Άλλωστε αυτό που άκουσε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ τα ξημερώματα της Παρασκευής ήταν το σιβυλλικό "συνεχίζουμε μαζί μέχρι τον Πανιώνιο και μετά το βλέπουμε το θέμα…".



Την ίδια ώρα ο Νίκος Κωστένογλου πολιορκείται από την κυπριακή Ανόρθωση, όμως δείχνει διάθεση να περιμένει την ΑΕΚ. Έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της, έχει ζητήσει συμβόλαιο ως το 2013 και έχει ενημερώσει τους Κυπρίους ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο προτού τους δώσει οριστική απάντηση. Το αν εκείνοι θα τον περιμένουν είναι μία άλλη ιστορία…



Ως εναλλακτικές λύσεις προωθούνται ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Βλάχος, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί στον Κωστένογλου, στο πως θα τον κρατήσουν ζεστό και διαθέσιμο ως την ερχόμενη Δευτέρα και δεν μπαίνουν σε περαιτέρω συζητήσεις με τους άλλους υποψηφίους.



Αν ο Έλληνας τεχνικός που στο δεύτερο μισό της σεζόν 2007-08 καθοδήγησε την ΑΕΚ ως το τέλος του πρωταθλήματος με παραδεκτή από όλους επιτυχία, αποφασίσει να μην περιμένει την Ένωση και μετακομίσει στην Κύπρο (κάτι που αυτή τη στιγμή δεν φαντάζει ως πιθανό σενάριο), τότε ο Αδαμίδης θα στραφεί σε έναν εκ των δύο προαναφερθέντων προπονητών, με προτίμηση στον Αναστασιάδη.



Ένας από τους βασικούς λόγους που η διοίκηση προτιμά τον Κωστένογλου έχει να κάνει με τις συμπάθειες που εξακολουθεί να έχει ο Έλληνας τεχνικός στα αποδυτήρια της ομάδας. Δεν είναι ψέμα ότι όλοι Έλληνες παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί του, έχουν μόνο καλά λόγια να πουν και θεωρούν ότι μπορεί να τους καθοδηγήσει σε ασφαλή αγωνιστικά μονοπάτια



πηγή sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου