Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Χάουαρντ: "Ξεκάθαρος στόχος οι τίτλοι"

Ο Ματ Χάουαρντ μίλησε στην κάμερα του RedPlanet.gr για τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού, τους στόχους που έχει θέσει με τη τους "ερυθρόλευκους", ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα του στους οπαδούς της ομάδας.

"Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα γίνεται καλύτερη. Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει εφτά φιλικά παιχνίδια και μέσα από αυτά τα ματς, σιγά-σιγά, μαθαίνουμε σαν συμπαίκτες ο ένας τον άλλον
καλύτερα, αλλά και τον τρόπο που θέλουν οι προπονητές μας να αγωνιζόμαστε", τόνισε αρχικά ο Χάουαρντ και πρόσθεσε:

"Προσωπικά νιώθω πιο άνετα όσο περνούν οι μέρες και προσπαθώ να εξοικειωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα Νομίζω πως είναι καθαρά θέμα χρόνου ώστε να "δέσουμε", αλλά και για να βελτιωθούμε. Στο ρόστερ μας αυτή τη στιγμή διαθέτουμε πολλούς νέους παίκτες και πολλοί από αυτούς, μέσα σε αυτή τη λίστα και εγώ, δεν διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία.

Για αυτό το λόγο το ξαναλέω και είναι σημαντικό, χρειάζεται μέσα από τα παιχνίδια που θα δίνουμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Θεωρώ δεδομένο πως όσο οι μέρες περνούν η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη".

Όσον αφορά τους στόχους και τα όνειρα του με τον Ολυμπιακό τόνισε: "Τα όνειρα που έχω με τον Ολυμπιακό είναι τα εξής: καταρχάς να δημιουργήσουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία θα καταφέρει να κατακτήσει τρόπαια και Πρωταθλήματα. Οι τίτλοι είναι ο ξεκάθαρος στόχο μας και θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε".

Στη συνέχεια δήλωσε ότι ανυπομονεί να δουλέψει με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Δεν τον έχω γνωρίσει ακόμη πολύ καλά, καθώς πριν λίγες μέρες επέστρεψε στην ομάδα. Ομολογώ, πάντως, πως είναι ενθουσιασμένος που τον βλέπω και περιμένω να δουλέψω μαζί του. Μέχρι στιγμής ήταν πολύ καλές οι προπονήσεις που κάναμε με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του και περιμένω τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, καθώς σίγουρα θα έχω να μάθω πολλά από εκείνον".

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο των "ερυθρολεύκων": "Τους περιμένουμε και ελπίζουμε να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες. Μέχρι στιγμής έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερο παιχνίδια γίνεται".



πηγή sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου