Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Προπονήθηκαν και... φωτογραφήθηκαν!

Το μεσημέρι παρουσιάστηκαν, το απόγευμα προπονήθηκαν και λίγο αργότερα φωτογραφήθηκαν με τους φίλους της νέας τους ομάδας! Ο λόγος για τα τέσσερα νέα μέλη του ποδοσφαιρικού Αρη (Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ούμπιντες, Ακόστα) οι οποίοι πήραν μια πρώτη γερή δόση της νέας κιτρινόμαυρης πραγματικότητας που ανοίγεται μπροστά τους.

Μετά την επίσημη παρουσίασή τους, λοιπόν, οι τέσσερις πρώην «Βολιώτες» κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου γυμνάστηκαν, υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη, ενώ κατόπιν κατευθύνθηκαν στη μπουτίκ της ΠΑΕ για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν παρέα με τους φίλους των κιτρίνων οι οποίοι τους περίμεναν για μια πρώτη γνωριμία μαζί τους.

Ολοι τους ήταν ευδιάθετοι και έτοιμοι για τα καλύτερα με τη φανέλα του Αρη την οποία βάση των κανονισμών, μπορούν να φορέσουν από αυτή την Κυριακή κιόλας, αρκεί φυσικά να το θελήσει ο προπονητής. Κι αυτό διότι τα δελτία τους από την ΕΠΟ εκδόθηκαν κι έτσι μπορούν να ξεκινήσουν τη νέα τους καριέρα στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως αν κάποιος έχει σοβαρές πιθανότητες παρουσίας στην αποστολή ενόψει Ξάνθης, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ελντιν Γιακούποβιτς, λόγω της απουσίας του Σηφάκη. Βεβαίως ο Μάρκος Βελλίδης θα ξεκινήσει το ματς, ωστόσο ο τεχνικός του Αρη θέλει να αισθάνεται ασφάλεια (για παν ενδεχόμενο), έχοντας τον Ελβετό πορτιέρο στον πάγκο.

Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί χαλαρά και ακολούθως ο Τσιώλης θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούν και ψυχολογικά για την επανείσοδό τους στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Ξάνθη. Σίγουροι απόντες είναι οι τραυματίες Σηφάκης, Τσέζαρεκ και ο τιμωρημένος, Σολτάνι.

Πανό της Λέσχης στη θύρα 7
Ένα τεράστιο πανό θα αναρτήσει η Λέσχη Φίλων Αρη στη θύρα 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης», το απόγευμα της Κυριακής. Το πανό θα αναγράφει «Εδώ παίζουμε μπάλα εμείς» και καιν θα πλαισιώνεται από τα ονόματα των μελών και των δόκιμων μελών του φορέα.
             



πηγή novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου