Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πάνοπλος ο Ατρόμητος

Με όλους τους παίκτες... ετοιμοπόλεμους ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος. Οι "κυανόλευκοι" θα παραταχθούν χωρίς απουσίες στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και ο Γιώργος Δώνης έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της αρεσκείας του.

Αν ο Σκόνδρας κριθεί ανέτοιμος, καθώς έχασες ορισμένες προπονήσεις, τότε τη θέση του δεξιού μπακ θα πάρει ο Νάστος, ενώ γενικότερα ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί όπως στο ματς με τον Άρη, όπου και πέτυχε την πρώτη του και μόνη ως τώρα νίκη.

Η επιστροφή του Τόμας λύνει τα χέρια του Δώνη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μεταθέσει σε ρόλο αμυντικού χαφ τον Ζουέλα πίσω από τους δύο εσωτερικούς μέσους, που θα είναι κάποιοι εκ των Πίτου Γκαρσία, Τάτου, Σφακιανάκη. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Εντουάρντο Μπρίτο για τη δεξιά πλευρά της επιθετικής τριάδας.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Ατρόμητου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μακρής, Τάτος, Γκαρσία, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Μπέλιτς, Μπρίτο, Επστάιν, Καραγκούνης.



πηγή novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου