Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Τα «θέλω» της Axiom… σε καλό κλίμα

Τα «θέλω» της Axiom… σε καλό κλίμα
Σε πολύ καλό κλίμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/10) το ραντεβού των δικηγόρων -που έχουν στα χέρια τους τις μετοχές- του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τους εκπροσώπους της Axiom Capital: τον επικεφαλής του οικονομικού τμήματός της, κ. Σινκλέρ, τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα, κ. Παναγιώτου και του εκπροσώπου του Αμερικανού υποψήφιου επενδυτή, του οποίου το όνομα είναι Sugar και έχει επενδύσει και σε άλλες αθλητικές εταιρείες.


Οικονομικός και νομικός έλεγχος, τα αιτήματά τους, που είχαν γίνει γνωστά από τις προηγούμενες μέρες, με βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει το deal, να… γίνει το ίδιο και με το γήπεδο στο Βοτανικό.

Πάντως, ό,τι συζητήθηκε σήμερα δεν έχει γίνει, προς το παρόν, γνωστό…

Αφού, λοιπόν, μάθουμε τι ακριβώς ειπώθηκε στο ραντεβού, μένει να δούμε αν θα δοθούν εγγυήσεις από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ότι το γήπεδο μπορεί να ανεγερθεί στο Βοτανικό άμεσα, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Εφόσον πειστεί ο Αμερικανός επενδυτής, τότε, οι διαπραγματεύσεις θα προχωρήσουν, αφού θεωρεί ότι είναι ευκαιρία να επενδύσει στον Παναθηναϊκό, μόνο εάν έχει δικό του γήπεδο και δεν χρειαστεί να δώσει χρήματα για την αγορά άλλου χώρου για την ανέγερσή του.

Χθες, μάλιστα, φέρεται να έλεγε χαρακτηριστικά: «Αν το γήπεδο γίνει εκεί, τότε μπορώ να βάλω άμεσα, όχι μόνο 20 εκατομμύρια, αλλά 50 εκατομμύρια ευρώ»!



sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου