Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

«Λεπτομέρειες για το Δ.Σ.»

Τυπικό είναι το θέμα της συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας Λευτέρη Δούκα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Aπομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες και είναι τυπικό θέμα. Αύριο ή μέχρι την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα έχει διοίκηση. Δίνω και δύο μέρες για να δοθούν τα ονόματα στον Ερασιτέχνη.
Οταν υπάρχει αυτό το κλίμα που περνάει προς τα έξω και υπάρχει μία διαφωνία, η συνάντηση και οι αντρίκιες κουβέντες ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Ηταν η στιγμή που δίνεται το στίγμα της συμπόρευσης. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να μείνει κρυφό. Το πώς θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στο επόμενο εξάμηνο ο κόσμος θα το δει. Δε νομίζω ότι αν ειπωθεί κάτι θα εντυπωσιάσει τον κόσμο. Συναντήθηκε ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και τα δύο παιδιά του Γιώργου Σαχπατζίδη και συζήτησαν για την επόμενη μέρα», δήλωσε αρχικά στον «Libero 107.3»

Όταν ρωτήθηκε επίσης για το αν η δημοσιοποίηση κάποιων στοιχείων του πορίσματος αποτέλεσε την αιτία αποχώρησης της προηγούμενης διοίκησης απάντησε χαρακτηριστικά:

«Θα διαφωνήσω σε αυτό. Δεν έχει να κάνει με την ενημέρωση που μπορώ να έχω. Το πόρισμα αφορούσε τον τρόπο που κινήθηκε οικονομικά ο ΠΑΟΚ μία συγκεκριμένη τριετία. Από τους συμβούλους που παραιτήθηκαν κανείς δεν είχε εμπλοκή με τα οικονομικά. Ο κ. Φαρλαλής είχε την προηγούμενη χρονιά που δεν περιλαμβάνεται στο πόρισμα. Ηταν πέρσι για 4 μήνες, Οι άνθρωποι που χειρίστηκαν τα οικονομικά στην τριετί, είναι οι Παπαδόπουλος, Βιολίδης, Μανδρίνος, οι οποίοι ήταν οικονομικοί διευθυντές. Γνωρίζουμε όλοι το χρονικό διάστημα το οποίο αφορά ο έλεγχος. Ο κ. Παπαδόπουλος, μιλησε γενικά για το Δ.Σ. Τα άτομα που χειρίστηκαν τα οικονομικά δεν ήταν στη διοίκηση που παραιτήθηκε. Ο κ. Φαρλαλής δεν είχε κάποια σχέση με τα οικονομικά πριν από δύο ή τρία χρόνια»



πηγή exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου