Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

«Νίκη μόνο για τη φανέλα»

Μπορεί οι Κροάτες να προσφέρουν πριμ στους Γεωργιανούς για να νικήσουν την εθνική μας ομάδα, αλλά ο ομοσπονδιακός τους τεχνικός, Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε ότι: «Παίζουμε μόνο για τη φανέλα που φοράμε και για τίποτα άλλο». Εξάλλου, όπως υποστήριξε:«Αν είναι καλύτερη η Ελλάδα και κερδίσει τότε χαλάλι της».


«Ετοιμαζόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα. Πηγαίνουν καλά οι προπονήσεις. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει σημασία ποιος χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς. Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Τιμούρ.

Ενώ ερωτηθείς για το αν προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, απάντησε: «Είναι τα ίδια πρόσωπα. Ούτε στην τακτική θα έχουμε αλλαγές. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο. Όλοι είναι πανέτοιμοι. Θέλουμε να κερδίσουμε. Οποιος είναι καλύτερος, θα κερδίσει μέσα στο γήπεδο. Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι και θα δείξει...».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στα προκριματικά του Euro, τόνισε: «Διαφορετικό όταν παίζεις σαν δεύτερος και διαφορετικά σαν πρώτος. Με την Κροατία κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά δεν κερδίσαμε. Διαφορετικό θα ήταν να είχαμε 15 βαθμούς και διαφορετικά τώρα. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν βάλαμε γκολ και χάσαμε το ματς. Θα μπορούσαμε να είχαμε 15 βαθμούς τώρα. Είναι αλλιώς όταν περιμένεις την ευκαιρία. Οταν δεν είμαστε φαβορί, μας βγαίνει καλύτερα. Οταν είμαστε φαβορί δεν έχουμε την ποιότητα που χρειάζεται».

Για το μέλλον της Γεωργίας, αρκέστηκε να δηλώσει: «Σημασία έχει το αυριανό παιχνίδι, μετά θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα προκριματικά».

Κλείνοντας, ο Κετσπάγια σημείωσε για το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του κόντρα στους διεθνείς μας: «Κίνητρο είναι να φοράς τη φανέλα της Εθνικής. Θα βγούμε και θα παίξουμε για την Εθνική ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Παίζουμε μόνο για τη φανέλα που φοράμε και για τίποτα άλλο. Δεν έχουμε άλλο κίνητρο, ούτε λεφτά ούτε για τίποτα άλλο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση. Πέρασα ωραία στην Ελλάδα, αλλά πέρασα και άσχημα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Αν μπορεί η Ελλάδα να είναι καλύτερη και κερδίσει, χαλάλι της. Αλλά εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Θα περίμενα να πέρναγε η Κροατία. Η Ελλάδα έχει παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Εμείς δεν έχουμε παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Ολα θα φανούν στο γήπεδο. Θα τα πούμε εκεί, να είσαστε καλά...».



πηγή exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου