Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ξεκινάει ο Τζέραρντ!

Φανέλα βασικού ετοιμάζει ο Κένι Νταλγκλίς για τον Στίβεν Τζέραρντ στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Ο Άγγλος μέσος έχει απουσιάσει για περίπου εφτά μήνες από το αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ, ελέω και της ταλαιπωρίας από τους τραυματισμούς, αλλά θα δηλώσει βροντερό «παρών» στη μάχη της 8ης αγωνιστικής!

Το ιδιαίτερο στοιχείο στην είδηση της επιστροφής του Στίβεν Τζέραρντ στην αρχική ενδεκάδα των «κόκκινων», είναι πως η τελευταία φορά που ο αρχηγός του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ πήρε φανέλα βασικού, ήταν στη νίκη (3-1) της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Άνφιλντ», στις 6 Μαρτίου!
Ο Τζέραρντ ταλαιπωρήθηκε πολύ από το πρόβλημα που αποκόμισε στους προσαγωγούς πριν από περίπου έξι μήνες, έχασε ολόκληρο το στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Λίβερπουλ, ενώ απουσίασε και από τα πρώτα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου με νέο πρόβλημα.
Από την 21η Σεπτεμβρίου έχει πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές με τη μορφή αλλαγής (στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ με την Μπράιτον και στα ματς με τις Γουλβς και Έβερτον για την Πρέμιερ Λιγκ), ενώ πλέον φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα να κάνει το μεγάλο «come back» στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ!


πηγή sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου