Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Και τρίτος ενδιαφερόμενος για ΠΑΟ!

Νέα εταιρεία με ρόλο μεσάζοντα, ζήτησε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να γίνει έλεγχος στα ταμεία της, όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

Το... σήριαλ του μέλλοντος του «τριφυλλιού» δεν έχει τελειωμό! Μετά τον Ανδρέα Βγενόπουλο - και την αποχώρησή του - τον Σουλτάν Αλ Σαούντ και την Arboris Capital, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει την εμφάνισή του για το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου, τρίτος ενδιαφερόμενος!


Εταιρεία που ενεργεί για λογαριασμό αμερικανικών κεφαλαίων, όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, έχει ζητήσει οικονομικό έλεγχο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο αν υπάρχει έτοιμη πρόταση πίσω από αυτή την κίνηση!

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε φήμη που δεν επιβεβαιωνόταν, αλλά έκανε λόγο για ενδιαφέρον Ρώσων επιχειρηματιών για την ομάδα...

Όπως είναι φυσικό, αναμένονται νέες εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που ο Σουλτάν Αλ Σαούντ βρίσκεται... καθ' οδόν για την Ελλάδα, στην οποία λέγεται ότι θα αφιχθεί την επόμενη εβδομάδα.



πηγή sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου