Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τον κερδίζουν οι «μικροί»

Οι νεαροί Παναγιωτούδης και Σταφυλίδης άφησαν ικανοποιημένο τον Λάσλο Μπόλονι για ακόμη μια φορά με την πρόοδό τους, στην φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Επανομής και ο Ρουμάνος προτίθεται να τους δώσει περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον.

Ενας από τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Λάσλο Μπόλονι, ήταν η δουλειά του Ρουμάνου με τους νέους παίκτες
, κάτι που έχει κάνει σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Και επειδή, για να φανεί αυτή η δουλειά, χρειάζεται χρόνος, όσοι βιάστηκαν να κρίνουν με όσα είδαν στα φιλικά της προετοιμασίας, σιγά σιγά... μαζεύονται.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όποτε του δίνεται η ευκαιρία, δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν βρίσκουν θέση στα επίσημα παιχνίδια, τόσο για να τους έχει σε εγρήγορση όσο και για να δει αν αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις βγαίνουν και στο γήπεδο. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Δικέφαλος του Βορρά έκλεισε το φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής, αφού ο Μπόλονι ήθελε να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των Σπαντάσιο και Λεονάρντο, αλλά και να τσεκάρει τους μικρούς που προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Το θετικότερο συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε είχε να κάνει με την πρόοδο του Κώστα Παναγιωτούδη. Οι περισσότεροι τον γνώρισαν στο φιλικό που έγινε πριν από περίπου έναν μήνα με τον Πανσερραϊκό, όταν είχε μία ασίστ και πολύ απόδοση, στην πρώτη συμμετοχή του με την πρώτη ομάδα. Ο Ρουμάνος τον είχε ξεχωρίσει από ένα φιλικό με την Κ20 και του έδωσε αμέσως την ευκαιρία.

Ο 17χρονος αμυντικός χαφ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής. Σωστός τακτικά, δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες και απλός στο παιχνίδι του, μπορεί αυτήν τη φορά να μην έβγαλε ασίστ, αλλά προκάλεσε ξανά πολλά χαμόγελα.Χαμόγελα έφερε και η παρουσία του Κώστα Σταφυλίδη.

Ο 18χρονος αριστερός μπακ έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Λεονάρντο και έδειξε κάποια από τα στοιχεία του, τα οποία έχουν ακουστεί εδώ και καιρό αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε πάρει την ευκαιρία. Μερικές φορές κάποιοι τραυματισμοί ή οι υποχρεώσεις του με τις μικρές εθνικές ομάδες δεν τον άφηναν να παίξει με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Μπόλονι τον είδε στο φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής να έχει καλή απόδοση για 45 λεπτά.

Ο Σταφυλίδης είχε καλά τρεξίματα στην πλευρά του, αμυντικά δεν απειλήθηκε, ενώ έβγαινε μπροστά και έβγαλε κάποιες καλές σέντρες. Μάλιστα, ο 18χρονος, αν δεν είχε τους τραυματισμούς, μπορεί να είχε κάνει το ντεμπούτο του την περσινή σεζόν, κάτι που τελικά δεν έγινε.



πηγή exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου