Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Νίκη και επιστροφή Λεάλ

Ο Σέρχιο Λεάλ ήταν το μεγάλο κέρδος του Εργοτέλη από την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Χερσόνησο, που βρήκε νικητές τους Κιτρινόμαυρους με 1-0.

Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πέτυχε ο Αγγελος Χαντί στο 86’ αλλά την παράσταση έκλεψε ο Λεάλ που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από απουσία τριών εβδομάδων και άφησε καλές εντυπώσεις.


Ο Καβαλιώτης τεχνικός τόσο απέναντι στην Χερσόνησο όσο και απέναντι στον Α.Ο Χανίων είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά λεπτά στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις.


 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Χίμπλινγκερ (60’ Κανδηλάκης), Γιαλούσης, Μπέτο (46’ Χαντί), Τζούνιορ (46’ Μπουχαλάκης), Ρομάνο (60’ Κοζορώνης), Κουτσιανικούλης (60’ Μπρούνο), Μπούντιμιρ (60’ Ευαγγέλου), Λεάλ (46’ Χρυσοφάκης).

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Μουντράκης, Σωμαράκης, Πατελής, Κουτσάκης, Τεπετός, Αριστεινίδης Π., Ανωγειανάκης, Βλάχος, Κίτσας, Χαλκιαδάκης, Δεληθωμαΐδης. Επαιξαν και οι: Καπετανάκης, Γουργιώτης, Βασιλείου, Μπινιχάκης.



πηγή exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου