Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Περιμένει το ΑΣΕΑΔ ο ΠΑΟ

Τη συγκρότηση του ΑΣΕΑΔ σε σώμα περιμένει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για εντείνει τον νομικό αγώνα προς μείωση της ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών. 

Η «πράσινη» ΚΑΕ περιμένει ακόμη την υλοποίηση των πολιτικών υποσχέσεων, όπως αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση του νομικού συμβούλου του συλλόγου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου. Το «τριφύλλι», υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής
του νέου πρωταθλήματος της Α1 και έτσι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, θα γίνει μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Ο Παναθηναϊκός κινεί γη και ουρανό προκειμένου να ανατραπεί η αρχική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να φτάσει κοντά στο στόχο του. Ο λόγος, είναι η καθυστερημένη συγκρότηση του ΑΣΕΑΔ σε σώμα.

Οι «πράσινοι» περιμένουν την επιστροφή του Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξή από το εξωτερικό και την υπογραφή του αρμόδιου Υπουργού Πολιτισμού, κ. Γερουλάνου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες και εντός της προσεχούς εβδομάδας να υπάρξει νόμιμη σύνθεση του ΑΣΕΑΔ.

«Οι φίλαθλοί μας έχουν το δικαίωμα να συνδράμουν την ομάδα μας στον δύσκολο αγώνα της με τον Ολυμπιακό» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Δημητρακόπουλου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση:

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με ενημέρωσαν ότι η καθυστέρηση συγκρότησης του Α.Σ.Ε.Α.Δ. οφείλεται στο ότι άργησε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών να αποστείλει τα ονόματα των δικαστών, που θα στελεχώσουν το ΑΣΕΑΔ

Με διαβεβαίωσαν ότι αύριο το μεσημέρι, που επιστρέφει από το εξωτερικό ο Γ.Γ.Α., κ. Μπιτσαξής, θα κινήσει τις διαδικασίες, ώστε να υπογράψει ο αρμόδιος Υπουργός Πολιτισμού, κ. Γερουλάνος, την Υπουργική Απόφαση, με την οποία θα συγκροτείται το ΑΣΕΑΔ.

Θέλω να ελπίζω ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας θα υλοποιηθούν οι πολιτικές υποσχέσεις και θα υπάρξει νόμιμη σύνθεση του ΑΣΕΑΔ, ώστε ο Παναθηναϊκός να δώσει τον νομικό αγώνα για να γκρεμίσει την απαράδεκτη απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Οι φίλαθλοι μας έχουν το δικαίωμα να συνδράμουν την ομάδα μας στον δύσκολο αγώνα της με τον Ολυμπιακό.


πηγή sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου