Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πιπίνης: «Εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του Ολυμπιακού»

Ορισμένα αποτελέσματα ποδοσφαίρου θέλουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, και αυτό της νίκης του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού τις είχε, σύμφωνα με την ανάλυση του Χρήστου Πιπίνη.

Μπορεί πριν τη σέντρα τα προγνωστικά σε μία αναμέτρηση των Αρκάδων επί των «ερυθρόλευκων» να ευνοούν συνήθως τους δεύτερους, όμως η κούραση τους σε συνδυασμό με τη σωστή τακτική του Αστέρα έδωσαν το τρίποντο στους πρώτους.

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του Ολυμπιακού για να φτάσουμε σε μια σπουδαία νίκη. Τα βάλαμε κάτω και είδαμε πως έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι.

Μπήκαμε έτοιμοι, τρέξαμε και πήραμε τη νίκη. Καταφέραμε με την πίεσή μας να πάρουμε το παιχνίδι. Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό μόνο με τρέξιμο το καταφέρνεις», ανέφερε ο έμπειρος άσος, τονίζοντας ακόμη τον ρόλο του Σάκη Τσιώλη σε αυτήν τη σπουδαία νίκη.

«Όταν αλλάζει ο προπονητής μας φέρνει νέα στοιχεία. Ο κ. Τσιώλης μπορεί να διαβάσει καλά το παιχνίδι. Η ψυχολογία μας έχει ανέβει και η προπόνηση είναι καλή. Δουλεύουμε πάνω στον αντίπαλό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου