Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ταπούτος: «Παίζω στην ομάδα που γουστάρω»

Η χθεσινή(14/3) νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ με 81-71 διατήρησε τις ελπίδες των «κιτρινόμαυρων» για κατάληψη της έκτης θέσης, ωστόσο απομένουν ακόμα 3 κρίσιμοι αγώνες μπάσκετ τους οποίους ο Άρης οφείλει να κερδίσει προκειμένου να διατηρήσει το όνειρο ζωντανό.

Ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Ταπούτος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM για τη χθεσινή μεγάλη νίκη στο ντέρμπι αλλά και για τη φετινή δύσκολη χρονιά για το σύλλογο, καθώς και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αρχικά, ο 29χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς έγιναν κάποια έκτροπα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται. Μας στεναχωρούν.

Δυστυχώς υπάρχουν κάποια άτομα που δεν αγαπάνε την ομάδα τους. Ευτυχώς δεν είχαμε δυσάρεστες εξελίξεις και το ματς εξελίχθηκε πολύ καλά για εμάς».

Στη συνέχεια στάθηκε στη στήριξη του κόσμου, επισημαίνοντας πως οι παίκτες πήραν σημαντική βοήθεια από αυτόν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα, λέγοντας πως αν δεν δίνονταν κάποια ανάποδα σφυρίγματα στο τρίτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι θα είχε τελειώσει καλύτερα για τον Άρη.

Σχετικά με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης τη φετινή χρονιά, ο Χρήστος Ταπούτος επισήμανε πως γενικότερα ο Άρης αντιμετώπισε πολλά τέτοια τα τελευταία χρόνια και πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν οι παίκτες δεν είναι οι καλύτερες. Ανέφερε πως έχουν γίνει πολλά λάθη από τις εκάστοτε διοικήσεις και υπογράμμισε πως η κατάσταση δεν μπορεί να πάει παρακάτω και πως πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Παράλληλα, τόνισε πως το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου προσπαθεί ώστε να μην πάει η χρονιά χαμένη.

Για τη δική του φετινή απόδοση, ο 29χρονος φόργουορντ ήταν σαφής: «Παίζω στην ομάδα που γουστάρω. Έχω ηγετικό ρόλο, είμαι πιο ώριμος και έχω παραστάσεις.

Τα τελευταία χρόνια έχω δουλέψει πολύ. Είμαι σε καλή ηλικία για να δουλέψω και να βελτιωθώ παραπάνω», ήταν τα λόγια του.

Αφού δικαιολόγησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο των Ελλήνων παικτών στο φετινό πρωτάθλημα ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που τους επιβάλλει να πρωταγωνιστούν, ο φετινός αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική.

Μπορεί για τον ίδιο αυτό να είναι ένα δύσκολο στοίχημα μπάσκετ όμως παίζεται στο παρκέ και ο 29χρονος αρχηγός του Άρη με τις φετινές του εμφανίσεις μπορεί σίγουρα να ελπίζει για μια κλήση από τον Ηλία Ζούρο στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου