Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ακόμη δεν σώθηκε

Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού πως θα συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται σε πρώτη φάση για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο Γιάννης Αλαφούζος και δύο ακόμη επιχειρηματίες θα βάλουν την ερχόμενη Δευτέρα 5 εκατ. ευρώ, από τα οποία θα καλυφθούν τα 2,5 εκατ. ευρώ που αφορούν σε οφειλές μέχρι τις 30/9/2011 προς παλιούς παίκτες και με τα υπόλοιπα θα πληρωθούν οι τωρινοί παίκτες και θα κληθούν να υπογράψουν το διακανονισμό για την καταβολή των υπολοίπων χρημάτων.


Ασφαλώς το πρόβλημα, ακόμη και αν όπως όλα δείχνουν η UEFA ανάψει πράσινο φως, δεν λύνεται, αφού απαιτούνται άλλα 4 εκατ. ευρώ (μαζί με την εφορία) για να ρυθμιστούν οι οφειλές μέχρι τις 31/12/2011. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θεωρεί πως η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα καλυφθεί ολόκληρη και θα λύσει το πρόβλημα ρευστότητας στην ΠΑΕ εφόσον λυθεί το πρόβλημα με τη ΓΗΠΕΛ. Περιμένει από τον «Τζίγκερ» να αναλάβει τις νομικές και οικονομικές υποχρεώσεις προς τη ΓΗΠΕΛ, έστω κι ένα μέρος αυτών, και προς αυτή την κατεύθυνση θα πιέσει.

Επί της παρούσης δεν φαίνεται πως έχει πρόθεση να ανεβάσει τους τόνους με την πλευρά Βαρδινογιάννη, αφού θέλει να πάει με ηρεμία η ομάδα στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, μετά οι δύο πλευρές να λύσουν τις διαφορές τους ακόμη και στα δικαστήρια.

Έδειξε σχήμα ο Φερέιρα

Σε ένα σχήμα 4-3-3 με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αντί του Κλέιτον στα αριστερά φαίνεται να προσανατολίζεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Με βάση τη χθεσινή δοκιμή και με δεδομένες τις απουσίες των Λέτο (τραυματίας) και Βιτόλο (τιμωρημένος), ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα παραταχθεί με τους Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Μαρίνο, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Κατσουράνη, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο, Κουίνσι και Τοτσέ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.



πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου