Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Βενγκέρ: «Νίκη πρόκρισης»

Παρά τα προβλήματα, παρά την αποδυνάμωση της και τις δυσοίωνες από την αρχή της σεζόν προβλέψεις στοίχημα για την Άρσεναλ παραμένει η διάκριση. Το έδειξε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Τσέλσι και παρόμοια εικόνα περιμένει να δει από τους παίκτες του ο Αρσέν Βενγκέρ και στον αγώνα του Champions League με τη Μαρσέιγ.

Τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου όσο μικρά ή μεγάλα και αν είναι στο τέλος έχουν την ίδια ουσία. Σου δίνουν ή όχι τους τρεις βαθμούς. Και αυτούς θέλει ο Αλσατός τεχνικός απέναντι στους Γάλλους προκειμένου να φτάσουν στην πρόκριση μία ώρα αρχύτερα.

«Πάντα ήμουν αισιόδοξος. Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο τα όρια της επιτυχίας από την αποτυχία είναι πολύ μικρά, ακόμη και αν έχουμε να κάνουμε με μία μεγάλη νίκη όπως αυτή με την Τσέλσι (5-3). Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας και ο κυριότερος λόγος είναι η δίψα για διάκριση και βελτίωση που βλέπω στα μάτια των παικτών μου.

Η Μαρσέιγ νομίζω ότι έχει φέτος μία ομάδα που αποδίδει καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας. Αμύνονται σωστά και βγαίνουν σε γρήγορες αντεπιθέσεις. Τους ταιριάζει περισσότερο αυτό το παιχνίδι από το να έχουν την κατοχή. Στα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα τα πάνε καλά, όπως εμείς και θα είναι μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Είναι ευκαιρία να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου