Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Έτοιμη για ντέρμπι

Ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να είναι ικανοποιημένος, καθώς είδε τέσσερις από τους έξι τραυματίες να επιστρέφουν και θα τους έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο και Καφές επέστρεψαν στις προπονήσεις και ειδικά η συμμετοχή των τριών πρώτων στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» το Σάββατο στο ΟΑΚΑ είναι βέβαιη.
Αντίθετα, οι Δέλλας και Μπέλεκ δεν προπονήθηκαν και ο πρώτος δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.
Οι Γκούντγιονσεν και Κάρλος είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν. Το μεγάλο στοίχημα όμως ήταν η επιστροφή των Καφέ και Λεονάρντο. Ο δεύτερος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και από την αρχή είχε εκτιμηθεί ότι θα προλάβαινε οριακά το ντέρμπι. Από τη στιγμή, όμως, που χθες ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης θα ξεκινήσει βασικός το Σάββατο.
Όσον αφορά τον Καφέ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με το Ισραήλ, επανήλθε στις προπονήσεις, αλλά έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα και η συμμετοχή του κόντρα στους Πειραιώτες δεν είναι βέβαιη. Αν βγάλει το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τότε θα είναι στην αποστολή του αγώνα.
Το αρνητικό για τον προπονητή της Ένωσης είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τραϊανό Δέλλα. Αν μέχρι αύριο δεν έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις τότε θα μείνει εκτός αποστολής. Ακόμη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπέλεκ, αλλά το πιθανότερο είναι να μη συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κωστένογλου για την ενδεκάδα.

Ο Κωστένογλου κερδίζει

Όσες φορές έχει αναλάβει ομάδα ο Νίκος Κωστένογλου έχει γίνει μεσούσης της σεζόν. Το ευχάριστο για την Ένωση είναι ότι τις τρεις προηγούμενες φορές οι πρεμιέρες του στο πρωτάθλημα έχουν συνοδευτεί με νίκη και τώρα κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να κάνει το «4 στα 4». Ο Έλληνας τεχνικός στο παρελθόν είχε πάρει νίκες με την ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή, με τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Εργοτέλη και με τη Λάρισα κόντρα στον Ηρακλή.



πηγή sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου