Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ρουμάνο γίγαντα βλέπει ο Ολυμπιακός

Η… κατασκοπεία του Ολυμπιακού στα Βαλκάνια καλά κρατεί, με τον Κοστέλ Παντιλίμο να έχει προταθεί στους «ερυθρολεύκους», σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay».

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι Πειραιώτες έχουν απλώσει δίχτυα στη Ρουμανία για την εύρεση παικτών, με τους Τανάσε και Ναστάσιε να είναι από τους παίκτες που παρακολουθούνται. Μάλιστα, όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες η «SportDay» ο Γιώργος Κοκολάκης έχει σχεδιάσει ταξίδι στη Ρουμανία, χωρίς όμως να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο 24χρονος τερματοφύλακας της Εθνικής Ρουμανίας, Κοστέλ Παντιλίμο, τον οποίο για να τον… κατασκοπεύσεις αυτήν την περίοδο είναι μόνο το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, μιας και δεν παίζει βασικός στη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, δεν ανήκει στους «πολίτες», καθώς είναι δανεικός από την Τιμισοάρ. Λογικά, η πρόταση γίνεται με την προϋπόθεση, ο πανύψηλος (2.02 μ.) γκολκίπερ να μη μείνει στην αγγλική ομάδα.
Αναφορικά με το ταξίδι του Κοκολάκη στη Ρουμανία, δεν προέκυπτε κάτι επίσημο από την ΠΑΕ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ασχολείται με τη συγκεκριμένη αγορά, με τους Ναστάσιε, Τανάσε και Παντιλίμο να βρίσκονται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο ο Ντέλεφ
Πριν από 10 ημέρες ο σκάουτερ των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Κοκολάκης, είχε παρακολουθήσει τον Σπας Ντέλεφ, χωρίς όμως να τον εντυπωσιάσει. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, δεν τον έχουν ξεχάσει στο λιμάνι, με αποτέλεσμα να τον «σκανάρουν» ξανά και σε άλλα παιχνίδια .
Τι «παίζει» με Σελίκ
Εκτός από τα Βαλκάνια, οι Πειραιώτες θα στραφούν και σε άλλες αγορές. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και ο τουρκικής καταγωγής Μερβάν Σελίκ. Ο 21χρονος Σουηδός αγωνίζεται στην Γκάις και παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Μάλιστα σε 25 ματς έχει σημειώσει 14 γκολ. Οι «ερυθρόελυκοι» συλλέγουν πληροφορίες για τον παίκτη κα θα κρίνουν αν πρέπει να τον δουν σύντομα από κοντά. Το σκάουτινγκ θα συνεχιστεί και σε άλλες χώρες της Σκανδιναβίας όπως στη Δανία, τη Νορβηγία, αλλά και τη Φινλανδία.
Ανεβαίνει ο Φέισα
Εντυπωσιακή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Λιούμπομιρ Φέισα, με τον Σέρβο να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προλάβει το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο άσος του Ολυμπιακού δούλεψε αρκετή ώρα χθες (10/10) στην προπόνηση κι εκτός από τον αγώνα με την Ντόρτμουντ που δείχνει να τον προλαβαίνει, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι έτοιμος και για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» στο ΟΑΚΑ.
 
 
πηγή sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου