Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Million dollar... PAO

Για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού φέρεται να ενδιαφέρεται Αμερικανική εταιρεία, ενώ έντονη φημολογία κάνει λόγο για ενδιαφέρον και από Ρωσία.

Μπορεί ο πρίγκιπας Σουλτάν να έχει το προβάδισμα σε σχέση με την Arboris Capital, αλλά πλέον υπάρχει και τρίτος επενδυτής.
 
Πρόκειται για Αμερικανικό fund που εκδήλωσε ενδιαφέρον, μέσω εταιρείας που μεσολάβησε. Ένας όρος που έχει θέσει είναι να γίνει οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ, αλλά η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη τρίτου επενδυτή.

Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πρόταση, αλλά μόνο ενδιαφέρον. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της εταιρείας αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξει συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον Βαρδινογιάννη στην Αθήνα, αφού ενδιαφέρονται μόνο για το δικό του ποσοστό μετοχών. Ακόμη, ο μεσολαβητής από την  Ελλάδα στην υπόθεση είναι ο Άγγελος Τραυλός, αλλά περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά. Το Αμερικάνικο fund φαίνεται πως είναι πολύ ισχυρό οικονομικά και θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Βλάσης Τσάκας τονίζει για το νέο ενδιαφέρον που υπάρχει για το «τριφύλλι»: «Τώρα όλοι εμφανίστηκαν ξαφνικά, αλλά σε λίγες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία μας».

Και τέταρτος ενδιαφερόμενος

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει να υπάρχει και τέταρτος ενδιαφερόμενος για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα από Ρώσους επενδυτές. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώνεται, αλλά υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία, που αναφέρει ότι αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Σαουδάραβα τότε θα προκύψει τέταρτη πρόταση.
 
 
 
πηγή sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου