Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Κάρολ: «Τιμή για μένα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού»

Το ζήτημα της απόκτησης γκολκίπερ του ΟΦΗ, Ρόι Κάρολ, θεωρείται πλέον θέμα χρόνου για τους Πειραιώτες, καθώς μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ποδοσφαίρου που τους κόστισαν την κορυφή στη βαθμολογία, καλούνται να ολοκληρώσουν άμεσα το μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε πως είναι τιμητικό γι’ αυτόν το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό του οι «ερυθρόλευκοι» και τόνισε τη σημασία του να γίνει κομμάτι ενός συλλόγου όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήρθα τον Αύγουστο στην Ελλάδα. Εξ αρχής ήταν μεγάλη τιμή για μένα που ακούστηκε κάτι τέτοιο. Κάτι πολύ βασικό για μένα είναι ότι απολαμβάνω το ποδόσφαιρο ξανά στη χώρα σας».

Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ, δηλώνει απόλυτα φορμαρισμένος και απαλλαγμένος πλήρως από το «βάρος» της ηλικίας που δε θεωρεί εμπόδιο στην εξέλιξη ενός τερματοφύλακα, καθώς το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό του, είναι να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ως τα 40-41.

Στην προσπάθεια του να παρομοιάσει τον Ολυμπιακό με κάποια αγγλική ομάδα, λόγω του πάθους των φιλάθλων και των χρωμάτων επέλεξε τη Λίβερπουλ, ενώ σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την άποψη του για τον Μέγιερι, ο ίδιος ανέφερε: «Είναι ένας τερματοφύλακας τον οποίο παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό και είναι αλήθεια ότι τα πηγαίνει πολύ καλά.

Του δόθηκε μια ευκαιρία, να είναι εκείνος που θα βρίσκεται στην εστία μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός και την εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο 34χρονος πορτιέρο εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Τζιμπούρ, που έχει ξεχωρίσει ως παίκτη στη Super League αλλά και για τον Μέλμπεργκ με τον οποίο υπήρξαν και αντίπαλοι κατά το παρελθόν, ενώ σχετικά με την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, ο ίδιος σχολίασε: «Βασικά, ήταν άτυχος που δεν πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το άξιζε, έπαιξε πολύ καλά στους περισσότερους αγώνες του και ήταν χαρακτηριστική η εμφάνιση του με την Άρσεναλ, εκτός έδρας, όπου ενώ έχασε έφερε τον αντίπαλο σε πολύ δύσκολη θέση. Νομίζω ότι μπορεί να φτάσει ψηλά στο Γιουρόπα Λιγκ και, γιατί όχι, να φτάσει και μέχρι την τετράδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου