Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αποχή στον Άρη: Μέρος 2ο

Η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη παραμένει τεταμένη, καθώς οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου αποφάσισαν να παρατείνουν την αποχή τους από τις προπονήσεις για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν από εκπροσώπους της διοίκησης (συγκεκριμένα τους Θανάση Αθανασιάδη, Τάσο Ορφανίδη και Γιάννη Κόντη) στη χθεσινή συνάντησή τους με δύο από τους αρχηγούς της ομάδας (Λαζαρίδη και Φατί) αλλά και τον Σάκη Πρίττα, τα προγνωστικά για το αν θα συνεχιζόταν και σήμερα η αποχή ήταν μοιρασμένα.

Όπως αποδείχθηκε όμως, οι ποδοσφαιριστές δε φαίνεται να πείστηκαν από το πλάνο αποπληρωμής τον οφειλομένων που τους παρουσιάστηκε και δε συμμετείχαν ούτε και στη σημερινή προγραμματισμένη προπόνηση.

Πλέον, οι διοικούντες της ΠΑΕ αναζητούν άμεσα λύσεις στην έλλειψη ρευστού προκειμένου να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους παίκτες.

Μία πηγή εσόδων αναμένεται να είναι οι 300.000 που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου από τον ΟΠΑΠ, ποσό όμως που δεν επαρκεί για να καλύψει τις οικονομικές «τρύπες» στο σωματείο.

Για το λόγο αυτό, το ταξίδι των Αθανασιάδη, Ορφανίδη και Κόντη στην Ελβετία με σκοπό να συζητήσουν με εκπροσώπους επενδυτικού ομίλου έχει κρισιμότατο χαρακτήρα.

Οι επαφές των διοικούντων με τους ξένους υποψήφιους επενδυτές είναι γνωστές εδώ και καιρό και στόχος είναι με τη συνάντηση που θα γίνει στη Γενεύη να μετουσιωθούν σε εισροή κεφαλαίων στην ΠΑΕ Άρης.

Σε αυτό το σημαντικό στοίχημα αποτελέσματα αναμένονται ακόμα και εντός των επόμενων ωρών, προκειμένου να τακτοποιηθεί το θέμα των οφειλών προς τους παίκτες αλλά και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες στο θέμα της αδειοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου