Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Έναρξη αποχής, τέλος εποχής;

Η κατάσταση που βιώνει η ομάδα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και οι δυσκολίες που δείχνουν να μην έχουν τελειωμό, είναι βασισμένη στα πιο τρελά σενάρια που ίσως κανένας δε θα φανταζόταν, πέρυσι την ίδια εποχή.

Οι παίκτες αποφάσισαν να αντιδράσουν, απέχοντας από τη σημερινή (22/2)προγραμματισμένη προπόνηση του «δικεφάλου», ωστόσο έπειτα από αυτήν την κίνηση, εξέδωσαν ανακοίνωση όπου καλούν τους μετόχους της ομάδας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Στην απόφαση για αποχή, φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, Παντελής Καφές, Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Λυμπερόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις στοίχημα των παικτών είναι να «ταρακουνήσουν» τους μετόχους της «Ένωσης», ώστε να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, με όποια οικονομική θυσία αναλογεί στον καθένα.

Οι ίδιοι οι παίκτες αφήνουν να εννοηθεί μέσα από τη σχετική ανακοίνωση, ότι θα υπογράψουν τα χαρτιά για την αδειοδότηση, αλλά η μετέπειτα ευθύνη περνάει στους πρώην και νυν μεγαλομετόχους, για να τακτοποιήσουν τις απαιτούμενες οφειλές τους.

Σ’ αυτό το στοίχημα προγνωστικά είναι πλέον δύσκολο να γίνουν, αφού ο καιρός δείχνει πως κάθε βήμα που επιχειρεί ο καθένας για τη σωτηρία της ομάδας, πέφτει στο κενό.

Ωστόσο το γεγονός ότι οι παίκτες, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, στο μερίδιο που τους αντιστοιχεί, προμηνύει πως θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου