Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Με το βλέμμα στη Μέταλιστ οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός πρόκειται να ταξιδέψει στην Ουκρανία, για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (8/03) με τη Μέταλιστ, κουβαλώντας στις αποσκευές του, τόσο τον ευρωπαϊκό αέρα της διοργάνωσης όσο και την καλή ψυχολογία των παικτών, έπειτα από την επανάκτηση της πρώτης θέσης στη SuperLeague.

Τα θετικά αποτελέσματα ποδοσφαίρου των Πειραιωτών τους δικαίωσαν , φέρνοντας τους αντιμέτωπους στη φάση των «16» του Europa League με την ουκρανική ομάδα, την ίδια στιγμή που ο Βαλβέρδε εκτός απροόπτου, δεν αναμένεται να έχει απώλειες πλην των τραυματιών Πάντελιτς και Κάρολ.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το μόνο που προβληματίζει τον Ολυμπιακό, είναι ο τραυματισμός του Κάρολ στο παιχνίδι με την Ρουμπίν, που φαίνεται ακόμα να τον ταλαιπωρεί.

Παρά τις μέχρι τώρα αμφίβολες προβλέψεις στοίχημα του Βορειοϊρλανδού, είναι να μπορέσει αύριο (6/03) να πάρει μέρος στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας κι έτσι να τεθεί στο πλάνο του Ισπανού τεχνικού.

Το πρόγραμμα των «ερυθρολέυκων» στο πλαίσιο της προετοιμασίας, περιλαμβάνει την αυριανή (6/03) προπόνηση των ποδοσφαιριστών στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και το ίδιο απόγευμα την αναχώρηση της αποστολής με πτήση τσάρτερ για το Χάρκοβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου